Welkom bij Ida Jacobs, Oefentherapeut Cesar in Doetinchem.

Sinds 1988 werk ik als oefentherapeut Cesar.
Mijn praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum van Dichteren.
Naast oefentherapeut ben ik ook slaap-, sport- en bedrijfsoefentherapeut. Ik geef triggerpointbehandelingen, ben sportmasseur en begeleid diverse sportgroepen.
Voor meer informatie kijk op mijn website
www.cesarjacobs.nl.

Wat is oefentherapie Cesar?

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die het gevolg zijn van onjuiste houdings- en bewegingspatronen, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte. Het doel is lichamelijke klachten voorkomen, verminderen en/of op te heffen.

Tijdens de behandeling krijgt u oefeningen om uw klacht op te heffen of te verminderen. Bij chronische aandoeningen probeer ik u inzicht te geven in uw aandoeningen en u te leren hiermee om te gaan en uw lichaam op de juiste manier te belasten.

De therapie bestaat uit oefeningen om de spieren te versterken en/of te ontspannen, de gewrichten te mobiliseren en de bewustwording van de houding toe te passen in het dagelijks leven, werk of sport.

 

www.cesarjacobs.nl

Ida Jacobs

 Willy Brandtplein 16b 7007 BL Doetinchem : 0314-360223

Officiele website Eethuis Cafetaria Daily Diner,

 Bestel Schnitzel Schotels Frites Snacks Kipschotels Pizzas Snackschotels Doner  ...

Daily Diner is één van de 54 bedrijven in de categorie lunch in de stadsgids van Doetinchem. Daily Diner is gevestigd aan de Dennenweg in Doetinchem. Dit bedrijf is 6 dagen per week geopend.

http://www.dailydiner.nl

 

In het hart van de stad, in een van de warmste straatjes van Doetinchem, zit Sentimento per Capelli ''gevoel voor haren".

Een moderne kapperszaak waar het gastvrije team precies weet wat je nodig hebt. Van een effectieve knipbeurt, een ontspannende wasmassage, verassende highlights tot een volledige kleuradvies. 

 

Het team van Sentimento, onder leiding van Karin, staat voor je klaar. In een gezellige omgeving vindt ons team de balans tussen een ontspannen sfeer en professioneel werk. 

Om tot een goed resultaat te komen wordt voor iedereen de tijd genomen. Jouw wensen en ons advies ontmoeten elkaar, dat zorgt voor een geweldig resultaat. 

kijk veer meer info op

https://sentimento-kappers.nl